Werkwijze

Al meer dan 35 jaar verzorgen wij kleine en grote projecten, zowel in nieuwbouw als renovatie.In die tijd hebben wij naam verworven als een betrouwbaar, professioneel en klantvriendelijk bedrijf.

Onze medewerkers worden voortdurend opgeleid en mede door onze jarenlange ervaring staan we garant voor performante installaties. We beperken ons echter niet alleen tot de plaatsing, maar ook het onderhoud en de herstellingen worden grondig aangepakt. We bieden u graag een snelle en vakkundige oplossing voor al uw problemen.

Bij ons kan u rekenen op een deskundig en professioneel advies en plaatsing van begin tot einde.

Wij luisteren altijd eerst naar uw noden. Uw comfort komt voor ons op de eerste plaats. We houden ook rekening met het kostenplaatje, zo proberen wij telkens een verantwoorde aanbieding te doen, specifiek voor uw situatie.

Met de meest moderne software berekenen wij het nodige verwarmings- of koelvermogen en tekenen we de installatie uit. Bij de keuze van de materialen wordt er natuurlijk rekening gehouden met de geldende regelgeving.

Bij de oplevering geven we de nodige uitleg en documentatie. Ook daarna kan u nog steeds bij ons terecht met eventuele vragen of problemen. Dat hoort bij onze uitstekende dienst na verkoop.

Tevreden klanten, daar streven wij naar!

previous arrow
next arrow
Slider

Wilt u meer informatie over hoe wij u kunnen helpen?

Bel ons 09 360 01 48